القائمة الرئيسية

الصفحات

الفرق بين كريمة الحشو وكريمة التغليف وكريمه الورد

الفرق بين كريمة الحشو وكريمة التغليف وكريمه الورد

الفرق بين كريمة الحشو وكريمة التغليف وكريمه الورد

 اعمليها في البيت بأيدك افضل

الفرق بين كريمة الحشو وكريمة التغليف

اولا كريمة الحشو

كوب كريم شانتيه بودر 

2 كوب ماء مثلج  

  ½كوب سكر بودر  

 ننتبه لبعض الملاحظات قبل البدء بالعمل

 علشان تطلع معانا الكريمه بافضل نتيجه

1- الماء يكون مثلج بمعنى  بنجيب ثلج ونكسره صغير خالص

 ونضيفه لماء  بناخد الميه دى وبنشتغل بيها 

2- نضع المقادير بالترتيب الاتى .. الماء ثم بودر الشانتيه 

ثم السكر البودر بنفس الترتيب

لأن لو البوله المستخدمة فيها نقطه ميه وحطينا  بودر الشانتيه 

 هيعمل معايا كتل  ومش هتدوب اثناء الضرب غير ان جزء منها 

هيترسب  فى قاع البوله ومش هيتضرب مع باقى المكونات 

3- السكر اخر حاجه هنضيفها لأن لو اضفناه 

على الميه مباشره هيخرز ومش هيدوب 

4- مجردالانتهاء من ضرب الكريمه نشتغل بهاعلى طول 

عشان هتخرز معانا وهتسيح وهتبقى فيها فراغات هواء

فى حالة خرزت نعالج المشكله دى ازاى

نقوم .بضربها ضربتين بالمضرب او الاسباتيولا لحد مايرجع قوامها 

 ثانيا

كريمه التغليف وكمان عمل الشارب ايدج 

 كوب كريم شانتيه 

كوب ماء مثلج كما ذكرنا من قبل ½كوب سكر بودر 

نضع المقادير بالترتيب الاتى .. الماء ثم بودر الشانتيه ثم السكر البودر بنفس الترتيب

لأن لو البوله المستخدمة فيها نقطه ميه وحطينا  بودر الشانتيه 

 هيعمل معايا كتل  ومش هتدوب اثناء الضرب غير ان جزء منها هيترسب  

فى قاع البوله ومش هيتضرب مع باقى المكونات 

3- السكر اخر حاجه هنضيفها لأن لو اضفناه على

الميه مباشره هيخرز ومش هيدوب

4- مجردالانتهاء من ضرب الكريمه نشتغل بهاعلى طول 

عشان هتخرز معانا وهتسيح وهتبقى فيها فراغات هواء

فى حالة خرزت نعالج المشكله دى ازاى

نقوم .بضربها ضربتين بالمضرب او 

الاسباتيولا لحد مايرجع قوامها ناعم تانى

                                         

 ثالثا

كريمه الورد

كوب كريم شانتيه 

نص كوب ماء مثلج 

نص كوب سكر 

نضع المقادير بالترتيب الاتى .. الماء ثم بودر الشانتيه

 ثم السكر البودر بنفس الترتيب

لأن لو البوله المستخدمة فيها نقطه ميه وحطينا  بودرالشانتيه

  هيعمل معايا كتل

 ومش هتدوب اثناء الضرب غير ان جزء منها هيترسب 

 فى قاع البوله ومش هيتضرب مع باقى المكونات 

 السكر اخر حاجه هنضيفها لأن لو اضفناه على الميه مباشره

 هيخرز ومش هيدوب 

مجردالانتهاء من ضرب الكريمه نشتغل بهاعلى طول عشان

 هتخرز معانا وهتسيح وهتبقى فيها فراغات هواء

فى حالة خرزت نعالج المشكله دى ازاى

نقوم .بضربها ضربتين بالمضرب او الاسباتيولا 

لحد مايرجع قوامها ناعم تانى

يارب تكون معلومات مفيدة ونالت اعجابكم
author-img
المطبخ قصر المراة وجنتها فابدعوا

تعليقات

التنقل السريع